Ekleyen : busra
Tarih : 2010.10.06 00:00:00
Sanat faaliyetleri

Parmak Kuklası Yaptık



Yaptığımız faaliyetler genelde her iki çocuğumun (3 ve 5) yaşına hitap eden şeyler olmuyor. Genellikle biri zevk alırken öteki sıkılıyor. Parmak kuklasında ise bunu yaşamadık. Hem yaparken hem oynarken ikisi de çok sevdiler.

Yapılışı, fotoğrafı üzerinde çektiğim kitapta gördüğünüz gibi çok kolay.

Bu yazı 1897 kez gösterilmiştir.
Yorum yazmak için GİRİŞ »
busra 2010.10.06 tarihinde dedi ki :
bu habere cok sevindim. cocuklara parmak kuklasi almak istemis alamamistim, parmaklarima suratlar cizerek idare ediyordum :)

cocuklarin hayal gucune ve dusunme yetenegine faydasi olan bir oyuncak diye dusunuyorum. kendi parmaklarina takarak hikayeler uydurduklarinda ozellikle.
teyze
Son Yazılar :
Önemli Konular :
web tasarım deSen
Her hakkı saklıdır © 2010
Kaynak gösterilerek ve aktif (tıklanabilir) link ile alıntı yapılabilir.
Bu site annelik ve çocuk eğitimi hakkında genel bilgiler içerir. Siteden yararlanmak profosyonel yardım yerine geçmez. Kendiniz ya da çocuğunuzla ilgili psikolojik ya da fiziksel sağlık problemleriniz varsa, bir uzmandan profesyonel destek alınız.

Eşinizle Muhabbet Ediyor Musunuz?

19.Büyüklerin Güç Kullanmasının Olumsuz Etkileri