Ekleyen : busra
Tarih : 2011.03.06 00:00:00
Video

Toprağın Aşığı Toprağın Altına Girdi


Victor Ananias'a Allah'tan rahmet diliyorum.

Saçlarını Antalya Korkuteli’nden getirdiği bir kil ile yıkadığı, yemeğini toprak tencerede pişirdiği, bulaşıkları için arapsabunu ve çam terebentinden bir karışımı kullandığı, keçe üzerinde saf pamuktan bir yorgana saralıp uyuduğu, tabii ki televizyonu olmayan evinden çıkıp annesini görmeye gittiği Fethiye’de 40 yaşında hayatını kaybetti Victor.

Yıldıray Oğur / Taraf
Bu yazı 433 kez gösterilmiştir.
Yorum yazmak için GİRİŞ »
busra 2011.08.04 tarihinde dedi ki :
:) Victor Ananias Müslümandı ve cenazesi de İslami usullere göre yapıldı.

Bununla beraber Allah'ın rahmeti konusunda sınırlayıcı ifadeler kullanmaktan her zaman kaçınmak gerekir diye düşünüyorum..Çünkü "Rahmetim gadabımı geçti" buyuruluyor. İnsanları rahmetten mahrum edecek olan biz değiliz, mahrum edecek ise Rahmeti sonsuz Yaratıcı mahrum edecek.Bu konuda taksimat katibi ya da sözcüsü de değiliz.Müjdeleyin nefret ettirmeyin çağrısında muhakkak çok sırlar var.Müslüman olmayan bir insana, Allah'ın rahmeti bir tek müslümanlaradır demek zorunda değiliz ama rahmet-i ilahiyenin varlığından bahs edersek müjdelemiş oluruz.Sevgilerimle.
abfa 2011.08.03 tarihinde dedi ki :
Victor Ananias güzel şeylere hizmet etmiş olabilir fakat,ahirette Allah'ın rahmeti yalnızca müslümanlaradır Büşra hanım,sanırım bu nükteyi atladınız
Son Yazılar :
Önemli Konular :
web tasarım deSen
Her hakkı saklıdır © 2010
Kaynak gösterilerek ve aktif (tıklanabilir) link ile alıntı yapılabilir.
Bu site annelik ve çocuk eğitimi hakkında genel bilgiler içerir. Siteden yararlanmak profosyonel yardım yerine geçmez. Kendiniz ya da çocuğunuzla ilgili psikolojik ya da fiziksel sağlık problemleriniz varsa, bir uzmandan profesyonel destek alınız.

Televizyonun Çocuklara Faydası Var mı?

TERCÜMENT - Kadınları Anlama Cihazı